Geplaatst op 18 december 2020

Casestudy: Het bouwen van de "Ik was hier app" app voor Covid-19 regelgeving

Gratis download voor geregistreerde bezoekers

2020 zit vol onverwachte uitdagingen. Veel daarvan zijn neveneffecten van Covid-19, die ons allen hebben gedwongen ons aan te passen. Zelfs nu moeten veel sectoren nog met veel nieuwe dingen rekening houden. Locaties moeten nu hun bezoekers volgen en vragen naar hun gezondheid. Bovendien moeten zij deze informatie doorgeven aan de gemeentelijke gezondheidsdiensten, zodat deze aan de hand daarvan mensen kunnen opsporen die mogelijk getroffen zijn.

Hoe werkt het?

In samenwerking met Betty Blocks, hebben wij een applicatie gebouwd om de pen en papier stijl te vervangen. Door deze te vervangen verhoogt u de veiligheid van de gegevens van uw gasten en vermijdt u het hergebruik van mogelijk besmette kantoorbenodigdheden. De applicatie verwijdert de gegevens ook automatisch na de wettelijke 14 dagen. Tenslotte maakt de app het traceren van contacten eenvoudiger.

Als bedrijf registreer je je als een account. Je krijgt een unieke QR-code die je bij de deur of op tafel kunt plaatsen. Klanten scannen deze met hun telefoon en kunnen zichzelf registreren. Je kunt als verkoper ook PDF-documenten uploaden die zichtbaar zijn voor je klanten, zoals menu's of prijslijsten.

Need for speed

De behoefte aan snelheid was groot met het verzoek om ontwikkeling begin 2020. Restaurants en andere locaties moesten snel handelen om hygiënisch en efficiënt aan de nieuwe regelgeving te voldoen.

Het duurde slechts twee dagen van vraag naar ontwerp tot een volledig werkende app.

Gratis

Als onze oprichters zijn ondernemers zelf, het helpen van andere ondernemers in deze gekke tijden geleid tot de beslissing deze app is gratis voor iedereen in nood. U kunt hem installeren en downloaden door op de knop hieronder te klikken. We hebben nu alle soorten bedrijven als gebruikers verwelkomd, van sportfaciliteiten tot begrafenisondernemingen en restaurants.

Sommige van onze gebruikers

Neem contact op

Wilt u ook het beste kernsysteem voor uw bedrijf en ambities?

Ja, ik wil meer weten!

Wilt u weten hoe fizor. uw bedrijf kan veranderen? Plan een
30 minuten durende kennismakingsgesprek en leer hoe fizor. uw
zaken vooruit te helpen.